Rompetrol investeste in parcuri

in Business 27 September 2007 125 Views

Compania Rompetrol investeste intr-un program responsabilitate sociala de lunga durata prin care isi propune sa reamenajeze parcuri, gradinite si scoli. Pentru acest proiect, Rompetrol a alocat 15.000 de euro si are in vedere extinderea programului in toate localitatile in care opereaza statii de distributie a carburantilor.

Anuntul a fost facut de directorul general al Rompetrol Bulgaria, Adrian Acatrinei, cu ocazia deschiderii la Sofia a primei benzinarii cu magazin "Hei", un complex care include magazin, restaurant si punct de Internet.

Directorul general Rompetrol Bulgaria, Adrian Acatrinei, a declarat ca masurile de protectie a mediului implementate la noua benzinarie "Hei" includ rezervoare cu pereti dubli, un sistem de recuperare a vaporilor si sisteme automate de masura si control. Pe langa aceste masuri, Rompetrol desfasoara si proiecte de responsabilitate sociala.

“Vrem sa amenajam niste parcuri impreuna cu autoritatile locale in toate orasele din Bulgaria unde suntem prezenti, ne gandim ca in jurul fiecarei benzinarii sa cream un spatiu verde dar asta depinde foarte mult de cum vor fi acceptate planurile noastre de autoritatile locale, speram sa fie in regula si sa putem prezenta anul viitor doua sau trei parcuri de acest fel”, a mai spus Adrian Acatrinei, prezent la inaugurarea statiei.

Comentarii

comentarii