VIDEO Rompetrol Rafinare, anchetă oficială pentru pentru stabilirea cauzelor incendiului de la Petromidia

in Energie, Revista presei, Video News, Videonews 22 August 2016 545 Views

La nivelul companiei Rompetrol Rafinare s-a constituit o echipă formată din specialiști și a fost demarată o anchetă oficială pentru determinarea cauzelor care au dus la incendiul din zona instalației de distilare în vid, au anunțat reprezentanții companiei.

În acest moment, orice pericol a fost îndepărtat. Instalația afectată este oprită, activitatea rafinăriei fiind redusă.

Potrivit reprezentanților companiei, în cursul acestei zile, în jurul orei 18.00, pe platforma Petromidia a avut loc un incident în zona instalației de distilare în vid

În acest moment, incendiul a fost neutralizatiar zona incidentului a fost pusă în siguranță. Pentru neutralizarea incendiului au intervenit echipajele de pompieri ale rafinariei Petromidia, alături de cele de la Inspectoratul de Urgență Dobrogea al județului Constanța si de la Stația de Pompieri Midia-Năvodari”, spun reprezentanții

Patru persoane rănite, una cu arsuri pe toată suprafața corpului

 Conform unei informări a Ministerului Sănătății, un bărbat, 35 de ani, are arsuri de gradul III pe 100% din suprafața corpului, stabil, intubat. Acesta va fi transportat la spitalul Bagdasar-Arseni.

De asemenea, un bărbat, de 49 de ani, cu arsuri de gradul II-III pe 25% din suprafața corpului, stabil, cu leziuni ale căilor respiratorii, intubat va fi transportat la spitalul Bagdasar-Arseni.

Alți doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 58 de ani, cu arsuri de gradul II și III, respectiv II, pe o suprafață de 20% și 25%, vor fi trasportați la Spitalul de Arși.

Comentarii

comentarii