S-a deschis centrul I’Velo Bucuresti

in Business 18 May 2013 102 Views


Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution au deschis sezonul 2013 din cadrul celui mai mare program de bike-sharing din Romania, “I’Velo”, si in Bucuresti.

Centrul “I‘Velo’’ este situat in Piata Charles de Gaulle, intrarea in parcul Herastrau de langa iesirea de la metrou Aviatorilor.

Proiectul isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev ,respectiv a talonului de pensie.

In 2013, Raiffeisen si Green Revolution pun la dispozitia utilizatorilor din capitala si 5 orase importante din tara 900 de biciclete si un sistem foarte simplu de inchiriere, pe baza de buletin.

De asemenea, “I’Velo” ofera, in continuare, posibilitatea de a rezerva online bicicletele galbene. Se pot inchiria un numar maxim de 3 biciclete pe site-ul www.ivelo.ro

Programul “I’Velo”, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

In cei 3 ani de functionare, programul  “I’Velo” a reusit sa scoata aproximativ 700.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.200 de tone.

Comentarii

comentarii