Samsung a lansat un nou ambalaj pentru televizoare care poate fi convertit ușor într-o casă de pisici

in EcoLIFESTYLE 18 April 2020 378 Views

Samsung Electronics a anunțat că va introduce un nou ambalaj ecologic în portofoliul său de produse TV Lifestyle, care poate fi convertit uşor într-o căsuţă pentru pisici sau o mini bibliotecă.

Samsung a perforat fiecare parte a cutiilor sale, ceea ce le permite clienților să taie cutiile mai ușor și să le asambleze pentru diverse alte utilizări, cum ar fi mici mese sau căsuţe pentru animale de companie.

Compania va începe să folosească ambalajele fabricate din „carton ondulat ecologic” pe televizoarele sale din gama de top, inclusiv The Serif, The Frame, și modelul rotativ, portabil, Sero. Compania nu a prezentat detalii despre ce face ca tipul de carton folosit să fie ecologic, dar, probabil, și sperăm că va include un procent mai mare de materiale reciclate.

În ambalaj este inclus un manual pentru a ghida clienții cu privire la modul în care pot converti cutiile de carton în obiecte de uz casnic, care poate fi accesat scanând codul QR din cutie.

„Consumatorii au mai multe șanse de a cumpăra de la un brand care le împărtășește valorile așa cum facem și cu noul nostru ambalaj ecologic. Credem că le putem oferi clienților noștri o experiență nouă, care consideră mediul ca o modalitate importantă de a se exprima”, a declarat Kangwook Chun, vicepreședinte executiv și șef al echipei de strategie de produse a diviziei de ecrane la Samsung Electronics.

Odată asamblate, diversele piese de carton par a fi concepute pentru a menține brandul Samsung la vedere, astfel încât aceasta pare să fie și o inițiativă de a transforma și mai mult locuința într-un panou publicitar Samsung. Dar, cu puţină vopsea sau un marker acest lucru se poate remedia cu uşurinţă în câteva minute.

Comentarii

comentarii