Schneider echipeaza parcurile solare din Romania

in Companii, Energie 18 December 2012 538 Views

Schneider Electric ofera echipamente si solutii de conectare a parcurilor solare

Schneider Electric ofera echipamente si solutii de conectare a parcurilor solare din Romania la reteaua de distributie a energiei electrice. Oferta companiei in domeniul energiei solare consta in furnizarea de invertoare on-grid si off-grid, dedicate sectorului rezidential, pana la invertoare on-grid pentru parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni, potrivit unui comunicat al companiei.

Romania este o tara cu 210 zile insorite pe an, ceea ce ofera oportunitati foarte mari in sectorul energiei regenerabile, in care preconizam mult mai multe investitii in anii urmatori. Suntem increzatori ca momentul clarificarii legislatiei nationale privind schema de sustinere prin certificate verzi este sinonim cu transformarea Romaniei intr-o adevarata tinta pentru investitorii interesati de parcuri solare, iar compania Schneider Electric este pregatita sa ofere solutii complete si eficiente pentru proiectele acestoraÔÇŁ, a declarat Saulo Spaolanse, presedinte Schneider Electric Romania.

Postul de conversie a energiei in varianta optimizata, dezvoltat de Schneider Electric, a fost proiectat sa satisfaca cererea tot mai mare de instalatii comerciale fotovoltaice si parcuri solare de mari dimensiuni din lumea intreaga, conectate la retea, chiar si in cele mai pretentioase zone climaterice.

Pe langa posturi de conversie a energiei si invertoare solare, Schneider Electric produce, de asemenea, intrerupatoare standard si automate, substatii de conversie a energiei electrice, sisteme de urmarire si cutii de conexiuni. Produsele companiei sunt prezente, astfel, in fiecare veriga a lantului energiei solare, ajutandu-i pe utilizatori sa-si creasca eficienta instalatiilor fotovoltaice.

Mihaela Pavnutescu

Comentarii

comentarii