Scrisoare deschisa

in Uncategorized 22 August 2007 106 Views

text de Corneliu Belciug

Sa fiu sincer, nu ma asteptam sa primesc un feed-back atat de puternic dupa primul numar al revistei: pareri pro, contra, oameni care au simtit nevoia sa ne spuna ce lipseste revistei si oameni care au spus: "Super-tare, imi place… cutare rubrica", multe, multe mesaje dupa prima revista. Pentru asta nu pot decat sa va multumesc.

Ei bine, acum trebuie sa recunosc, poate au fost mai multe critici decat laude, dar, si aici vine un DAR mare, nu a fost nimeni care sa spuna: "Him, ideea asta, cu revista de mediu, n-o sa mearga niciodata". Recunosc, revista este perfectibila, dar impresia pe care, voi, cititorii nostri, ati reusit sa ne-o creati este ca Green Report e binevenita. Şi, va rog, nu ezitati sa ne spuneti ce vreti sa apara in revista, nu ezitati sa propuneti rubrici noi sau sa cereti scoaterea unor rubrici existente. La urma-urmei, dumneavoastra sunteti publicul. Şi pentru asta va multumesc. Pentru ca va pot numi " CITITORII REVISTEI GREEN REPORT".

Şi vreau sa le multumesc si celor care nu cred in proiectul acesta sau se indoiesc de noi. Pentru ca au si ei rolul lor, iar fara ei nu am fi atat de motivati sa mergem mai departe.

Şi as mai multumi si firmelor care se implica in proiecte de mediu, si firmelor care nu se implica deloc, pentru ca ne dau subiecte pentru revista, si ministerului, si autoritatilor, asociatiilor si organizatiilor. Şi prefer sa va multumesc acum, la inceput, pentru ca de maine ne apucam din nou de treaba, pregatim un nou numar de revista, pentru ca de maine vom sti mai multe si, cu siguranta, nu tot ceea ce vom scrie va fi de bine.

Cat despre numarul doi din revista, adica ceea ce aveti in mana acum, sper sa vi se para mai bun, noi am incercat. Inchei prin a va asigura ca astept opiniile si parerile dumneavoastra si promitandu-va ca e ultima oara cand mai scriu despre revista. Din martie voi scrie despre dumneavoastra…

Comentarii

comentarii