Se caută voluntari pentru a ecologiza lacul Bicaz în perioada 13-15 septembrie

in Apa, Evenimente 10 September 2019 185 Views

Asociaţia Act for Tomorrow în parteneriat cu Asociatia Sens Civic, caută voluntari pentru campania “Ape Curate în România” care să ecologizeze lacul Bicaz în perioada 13-15 septembrie.

Evenimentul are loc timp de trei zile, iar voluntarii pot participa o zi, două sau toată perioada de 3 zile. Asociaţia asigură cazarea la cort, mâncarea la ceaun și tot echipamentul tehnic și costurile de transport.

“Tone de plastic sunt transportate zilnic de apele din România, numeroase lacuri sunt sufocate de gunoaie, iar cercetătorii estimează că până în anul 2050 apele ar putea conține mai multe materiale din plastic decât pești. Prin acest demers vom contribui la readucerea apelor curate înapoi în peisaj! Hai și tu alături de noi să curățăm de deșeuri Lacul Bicaz”, spune asociaţia.

Înscrierile sa fac completând acest formular: https://forms.gle/jC4e9NrNi7Du2tL56.

În 2016, Asociatia Sens Civic, partener Act for Tomorrow, a organizat o amplă acțiune de ecologizare a lacului Bicaz. Acțiunea a fost un adevărat succes. În 4600 de ore, cei peste 550 voluntari au colectat 6.500 de saci de deșeuri, adică 11 tone de deșeuri, dintre care 9 tone de PET.

Comentarii

comentarii