VIDEO Peste 33.000 de semn─âturi pentru Inspectorul Padurii

in Biodiversitate, Legislatie, Video News, Videonews 25 August 2017 599 Views

Reprezentan╚Ťii comunit─â╚Ťii de-clic ╚Öi ai organiza╚Ťiei Agent Green au depus, vineri, la sediul Ministerului Apelor ╚Öi P─âdurilor lista cu semn─âturile de sus╚Ťinere pentru continuara func╚Ťion─ârii site-ului Inspectorul P─âdurii.

Am venit s─â depunem cele peste 33.000 de semn─âturi str├ónse ├«n campania pentru salvarea site-ului inspectorulp─âdurii.ro (…) Ce solicit─âm noi este s─â se g─âseasc─â solu╚Ťii imediate pentru continuitatea func╚Ťion─ârii site-ului. Cei am primit noi de la doamna ministru (Doina Pan─â, ministrul Apelor ╚Öi P─âdurilor – n.r.) sunt promisiuni c─â p├óna─â la finalul lui 2018 vom avea un produs, dar nu avem un calendar de implementare, nu avem un timeline al evenimentelor. Avem doar promisiuniÔÇŁ, a declarat Raluca Vel╚Ötemanu, reprezentantul de-clic.ro.

Greenpeace Rom├ónia ╚Öi Agent Green promoveaz─â un mesaj mincinos, sus╚Ťine Ministrul Apelor ╚Öi P─âdurilor

La momentul prelu─ârii semn─âturilor peti╚Ťiei, transmise ├«n format electronic de c─âtre activi╚Ötii de mediu, Felicia┬áSzusz, directorul de cabinet al ministrului Apelor ╚Öi P─âdurilor, a declarat c─â┬áplatforma inspectorulpadurii.ro nu se ├«nchide, ci este vorba despre o dezvoltare a acesteia, dar care trebuie s─â se fac─â ├«n mod legal.

Dorin╚Ťa expres─â a doamnei ministru (Doina Pan─â, ministrul Apelor ╚Öi P─âdurii, n.r.) de a accepta s─â primim direct peti╚Ťia ╚Öi semn─âturile care stau ├«n spatele ei a fost din respect pentru oamenii de bun─â credin╚Ť─â care au semnat. Noi consider─âm c─â ace╚Ötia au fost ├«n╚Öela╚Ťi ╚Öi determina╚Ťi s─â semneze aceast─â peti╚Ťie, iar ini╚Ťiatorii s-au folosit de argumente mincinoase. Al─âturi de adresa pe care le-am ├«naintat-o ca urmare a ini╚Ťierii acestei peti╚Ťii, am ata╚Öat ╚Öi documentele care ne sunt ├«n favoare ╚Öi vorbim ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â. Nu facem niciodat─â afirma╚Ťii gratuite, iar doamna ministru niciodat─â nu cred c─â poate fi acuzat─â de cineva c─â se opune dezvolt─ârii tuturor instrumentelor informatice care contribuie la stoparea t─âierilor ilegale din p─âdurile Rom├óniei. Precizez: dezvoltare legal─â!ÔÇŁ, a declarat┬áFelicia┬áSzucs.

Potrivit unui comunicat al institu╚Ťiei, ministerul Apelor ╚Öi P─âdurilor platforma web www.inspectorulpadurii.ro este parte nefinalizat─â a unui contract expirat, un produs ├«n stadiu intermediar, incomplet.

Legal, acest produs nu exist─â. ├Än consecin╚Ť─â, continuarea dezvolt─ârii portalului ├«n forma solicitat─â de Agent Green ╚Öi de-clic.ro reprezint─â o ├«nc─âlcare flagrant─â a legii, cu consecin╚Ťe de natur─â penal─âÔÇŁ, se precizeaz─â ├«n comunicatul ministerului.

Agent Green ├«i r─âspunde ministrului Pan─â: ÔÇŁRom├ónia are nevoie de Inspectorul P─âduriiÔÇŁ

Comentarii

comentarii