Serviciul de car sharing eGO devine accesibil tuturor șoferilor posesori de card bancar

in Business, Transport 9 August 2019 121 Views

eGO, serviciu de car sharing cu flota exclusiv electric─â, devine accesibil, din aceast─â lun─â, tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitent─â, a anun╚Ťat compania. ├Än plus, cu o cifr─â de afaceri de aproximativ 1 milion de euro ├«n 2018, eGO are ├«n plan cre╚Öterea flotei ╚Öi dezvoltarea ├«n ora╚Öele Constan╚Ťa ╚Öi Timi╚Öoara, ├«n care serviciul va fi disponibil, din aceast─â lun─â.

Segmentul de car sharing s-a dezvoltat semnificativ ├«n ultimii 2 ani, utilizatorii acestui serviciu av├ónd acum la dispozi╚Ťie op╚Ťiuni diverse ├«n termen de flot─â. Noi am decis s─â oferim exclusiv o flot─â electric─â, prietenoas─â cu mediul ├«nconjur─âtor, ma╚Öini premium de ultim─â genera╚Ťie, confortabile ╚Öi sigure, cu autonomie de peste 200 km ├«n condi╚Ťii de condus optime. Ne dorim s─â extindem serviciile oferite, iar primul pas a fost acela de a face flota eGO accesibil─â tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitent─â. Clien╚Ťii BCR vor continua s─â se bucure de condi╚Ťii preferen╚Ťiale, datorit─â parteneriatului dezvoltat cu BCR ├«nc─â de la lansarea noastr─â pe pia╚Ť─âÔÇŁ, a declarat Radu Papuc, Managing Partner eGO.

P├ón─â ├«n prezent peste 3.800 de utilizatori au ├«ncercat deja serviciile eGO. Sistemul de car sharing este folosit ├«n procent de peste 80% de clien╚Ťi din retail, persoane cu stil de via╚Ť─â activ.

Comentarii

comentarii