Sir Richard Branson, la un pas de moarte în urma unui accident de bicicletă

in Transport 26 August 2016 326 Views

Miliardarul britanic spune că era pe bicicletă și cobora un deal, când a lovit un bumper de reducere a vitezei de pe drum.

 Următorul lucru de care îmi amintesc este că am fost aruncat peste ghidon iar viața mi s-a derulat, literalmente, prin fața ochilor.

Richard Branson accident bicicleta

Sursa: Virgin.com

Sir Richard Branson, pedala pe bicicletă în Insulele Britanice Virgine, alături de copiii săi Holly și Sam, ca parte a antrenamentelor pentru participarea la un concurs de anduranță. Virgin Strive Challenge 2016  începe peste câteva zile și se desfășoară în Italia pe durata întregii luni septembrie. Presupune traversarea peninsulei și parcugerea a câtorva mii de km la mai multe probe, printre care alergare, ciclism, inot și alpinism.

Richard Branson accident de bicicleta                                                                                                  Sursa: Virgin.com

Omul de afaceri își amintește că s-a întunecat brusc și a reușit să lovească un limitator de viteză montat pe șosea. A crezut că va muri în urma accidentului de bicicletă.

În momentul în care am aterizat pe asfalt am realizat că sunt, totuși, în viață. Am început să mă ating și să văd dacă pot să mă mișc. Nu-mi venea să cred că trăiesc, că nu sunt paralizat. Bicicleta pur și simplu a zburat de pe stâncă și a dispărut. Sunt extrem de norocos, pentru ca m-am rănit destul de tare doar la obrazul stâng și am suferit o ruptură de ligamente.

 

Richard Branson dupa accident bicicleta

Sursa: Virgin.com

Cine este Richard Branson?

Richard Branson este unul dintre cei mai controversați miliardari ai lumii, în mare parte pentru stilul său de viață excentric. Britanicul are o avere estimată la peste 5 miliarde de dolari și conduce imperiul Virgin Group, care este alcătuit din peste 400 de companii. Cele mai cunoscute sunt Virgin Atlantic – o companie aeriană, Virgine Mobile – un furnizor de servicii mobile ;i Virgin Records – o cas[ de discuri. În martie 2000, într-o ceremonie desfășurată la Buckingham Palace, magnatul a primit titlul de “cavaler”  pentru “serviciile aduse în antreprenoriat”.

branson_0

Comentarii

comentarii