SIXT Group Rom├ónia anun╚Ť─â investi╚Ťii de peste 20 de milioane de euro, ├«n 2018

in Business, Transport 1 February 2018 114 Views

SIXT Group Rom├ónia vizeaz─â o cre╚Ötere de 20% a flotei administrat─â ├«n sistem rent a car ╚Öi leasing opera╚Ťional, cu p├ón─â la 5.000 de autoturisme aflate ├«n administrare, ├«n 2018. Grupul a ├«nregistrat o cifr─â de afaceri de peste 27 milioane de euro ├«n 2017 ╚Öi estimeaz─â o cre╚Ötere de 20% ├«n 2018. Anul acesta, grupul inten╚Ťioneaz─â s─â investeasc─â peste 20 de milioane de euro ├«n toate diviziile sale.

SIXT Group Rom├ónia anun╚Ť─â investi╚Ťii de peste 20 de milioane de euro

Astfel, ├«n 2018, activitatea SIXT Rent a Car va cre╚Öte cu peste 20%, iar cea a SIXT Leasing, cu peste 15%, pentru a sus╚Ťine obiectivul atingerii unei flote de 5.000 de autoturisme. Activitatea diviziei SIXT SH va cre╚Öte cu 30%, cu o medie de 70-100 de autoturisme v├óndute lunar.

├Än privin╚Ťa ponderii ma╚Öinilor electrice ╚Öi hibride ├«n cadrul flotei, Tal Lahav, CEO SIXT Group Rom├ónia, a explicat pentru Green Report, c─â, ├«n momentul de fa╚Ť─â, aceste automobile nu ├«ntrunesc toate elementele necesare pentru a satiface nevoia clien╚Ťilor de mobilitate ╚Öi flexibilitate.

Avem un num─âr nesemnificativ de ma╚Öini hibride ╚Öi electrice ├«n flota noastr─â de ├«nchiriere de ma╚Öini ╚Öi de leasing opera╚Ťional. Acest lucru se datoreaz─â ├«n principal ma╚Öinilor hibride sau electrice care nu ofer─â solu╚Ťii avantajoase clien╚Ťilor no╚Ötri atunci c├ónd se evalueaz─â costul total, combinat cu nevoia de mobilitate ╚Öi flexibilitate. Dar aceste tipuri de ma╚Öini fac parte din evolu╚Ťia viitoare ╚Öi sunt sigur c─â pas cu pas vom avea programe structurate care vor duce la o mai mare penetrareÔÇŁ, a declarat Tal Lahav.

├Än zona de leasing avem acum peste 350 de clien╚Ťi din toate ariile ╚Öi de toate dimensiunile ╚Öi estim─âm o cre╚Ötere a portofoliului de clien╚Ťi de peste 20%. Inten╚Ťia noastr─â este s─â mentinem o rat─â a reten╚Ťiei la un nivel similar cu cel din 2017. ┬á╚śi num─ârul angaja╚Ťilor va cre╚Öte cu p├ón─â la 5%, iar inten╚Ťia noastr─â este s─â investim ├«n construirea unei echipe solide de profesioni╚Öti care muncesc din pasiune pentru ceea ce facÔÇŁ, a mai spus┬áCEO-ul SIXT Group Rom├ónia.

Green Report Shop Transport ECO

├Än 2017, SIXT Group a ├«nregistrat o cifr─â de afaceri de peste 27 de milioane de euro, ├«n cre╚Ötere cu 10% fa╚Ť─â de 2016. Flotele SIXT Leasing ╚Öi SIXT Rent a Car au ajuns la 4.000 de autoturism printr-o cre╚Ötere de 15%. De asemenea, SIXT SH (divizia de autoturisme multi-brand a SIXT) ╚Öi Union Motors (divizia de v├ónz─âri de masini noi a Opel) au v├óndut peste 1.000 de autoturisme noi ╚Öi second hand v├óndute.

În plus, activitatea service-ului Union Motors a crescut de asemenea cu 15%, în contextul în care grupul a deservit Dacia, Renault, Opel și multi-brand într-un ritm de 80-100 de mașini zilnic.

Comentarii

comentarii