Sondaj reciclare

Sondajele Green Report

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la capitolul reciclare. Țara noastră a reciclat, în 2013, doar 3% dintre deșeurile municipale, în timp ce 97% dintre ele au ajuns la gropile de gunoi, potrivit celui mai recent studio Eurostat, realizat anul trecut.

├Än mai multe r├ónduri, oficialii europeni ╚Öi-au exprimat ├«ngrijorarea fa╚Ť─â de faptul c─â Rom├ónia nu ├«╚Öi protejeaz─â cet─â╚Ťenii de efectele gestion─ârii deficitare a de╚Öeurilor. De aici ╚Öi p├ón─â la intrarea Rom├óniei ├«n infringement nu mai este dec├ót un pas.

Mai mult, p├ón─â ├«n anul 2020, ╚Ťara noastr─â trebuie s─â se alinieze total la legisla╚Ťia european─â ╚Öi s─â recicleze 50% dintre de╚Öeurile municipale.

Subiectul recicl─ârii de╚Öeurilor va fi dezb─âtut pe 1 septembrie, la Teatrul Na╚Ťional Bucure╚Öti, in cadrul CIRCULAR, Conferin╚Ťa Green Report dedicat─â economiei circulare, la care particip─â pre╚Öedintele Comisiei pentru Mediu din Parlamentul European, Giovanni LA VIA, ╚Öi ministrul Mediului, Gra╚Ťiela Gavrilescu.

<a style="color: #fff;" href="https://www.green-report.ro/sondaj-reciclare/" target="_blank">Care dintre afirma╚Ťiile urmatoare define╚Öte cel mai bine reciclarea?</a>
-->