Angajatii Orange pedaleaza pe ”biciclete cu cravata”

Cei mai creativi angajati Orange au fost premiati astazi cu cate o bicicleta in cadrul proiectului ”Biciclete cu cravata”, desfasurat de Orange si Asociatia Green Revolution. 

Angajatii Orange din toata tara au fost provocati sa participe la un concurs care a urmarit promovarea mersului pe bicicleta ca mijloc de transport alternativ. Ei au fost incurajati sa identifice motivele pentru care merita sa mergi cu bicicleta, iar cele mai bune propuneri au fost votate pe reteaua de intranet a companiei. 

”Merg pe bicicleta fara rovigneta. Ce castig? O planeta!” a fost raspunsul Iulianei Popovici, care ar putea fi folosit cu succes drept slogan al tuturor iubitorilor de ciclism. Propunerea sa a strans cele mai multe voturi din partea colegilor, peste 1.800. 

La provocarea lansata de Orange au raspuns angajati ai companiei din toata tara, propunand in total 1.000 de motive pentru care este bine sa folosim bicicleta. Din cei 7 castigatori, care au intrunit cele mai multe voturi pe intranet pentru ideile lor, primii 3 au fost premiati cu cate o bicicleta, iar urmatorii 4 au castigat cate un rucsac Samsonite. 

Pentru stabilirea castigatorilor, au fost luate in calcul creativitatea, umorul, identificarea beneficiilor pentru natura si relevanta raspunsurilor date de participanti. 

”Biciclete cu cravata” la Cluj si Timisoara

”Prin programul de responsabilitate socialala, ne propunem sa incurajam mersul pe biciclete ca mijloc alternativ de transport, ce este util atat pentru natura, dar si pentru cei care practica ciclismul”, a aratat Catalina Paslaru, CSR Officer Orange Romania. 

In afara celor 3 castigatori, proaspeti posesori de biciclete, cei mai activi dintre angajatii companiei de telefonie mobila pot folosi ca mijloc de transport alternativ bicicletele portocalii din cadrul proiectului ”Biciclete cu cravata”, desfasurat in parteneriat Asociatia Green Revolution. ”

”Proiectul pilot de anul trecut a fost primit cu foarte mare entuziasm din partea colegilor, asa ca anul acesta am extins programul la 4 centre: 2 in Bucuresti (sediile din Europe House si Iride Business Park), un sediu in Timisoara si un sediu in Cluj Napoca”, a mai spus Catalina Pislaru.

De pe bicicleta, Bucurestiul devine Amsterdam

Reprezentantii Orange au fost de acord si cu raspunsul Alexandrei Baciu care a sugerat ca atunci cand mergi cu bicicleta la serviciu, ”daca insisti tare, tare de tot – poti sa-ti inchipui ca lucrezi in Copenhaga, Stockholm sau Amsterdam”.

Nu au lipsit insa nici catrenele, dovedind ca la Orange, oamenii dispun si de umor si de simt poetic: ”Tu esti foc si ea e roata,/Iar sub voi e lumea toata./ De te-apuci iar de benzina/ Vei fi gras si ea … rugina”, a scris Cristian Barila.
 

Raluca Petrescu

spot_img

Ultimele știri