Cursuri de prim ajutor cu instructor formator SMURD la "Roaba de cultura"

Ce putem face cand persoana de langa noi intra in stare de inconstienta, cade si isi rupe piciorul, intra in stop cardio-respirator sau are o intindere? "Roaba de cultura" va aduce in acest weekend astfel de informatii utile, in cadrul unui curs de prim ajutor, sustinut de instructorul formator SMURD Caldararu Cristian. Cursul va avea loc sambata, 6 august 2011, intre orele 17.00 – 19.00.

"Cursul pe care o sa il sustin sambata face parte din programul <<Basic life support>> si trateaza acordarea primului ajutor in diverse situatii cu care ne confruntam zilnic. Cei prezenti la <<Roaba de cultura>> vor invata ce tehnici anume trebuie sa intreprinda si ce trebuie sa faca pana suna la 112 si, de asemenea, ce informatii concrete sa comunice medicilor. Totodata, cursantilor le for fi oferite informatii cu privire la activitatea paramedicilor din Bucuresti. Va asteptam!", a declarat instructorul SMURD Caldararu Cristian.

Participarea la curs este gratuita.

Programul weekendului 5-7 august 2011 la ,,Roaba de cultura” este:

Vineri, 5 august
19.00 – Fitness WorldClass: curs de Combat force cu Costin Bucura
20:30 – Concert muzicuta Petrescu Marcian & Band
Sambata, 6 august
10:00 – Fitness WorldClass: curs Pilates cu Ana Cordea
17:00 – Curs de prim-ajutor cu instructorul formator SMURD Caldararu Cristian
20:00 – Concert George Baicea Electric Blues Band
Duminica, 7 august
19:30 – Teatrul de copii Del’Arte: piesa ,,Pedagog de scoala noua”
20:30 – Spectacol de improvizatie teatrala, trupa Freeze

"Prin <<Roaba de cultura>> ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. <<Roaba de cultura>> este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul "Roaba de cultura" ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte si sprijinit de Ciuc, Cumpana, World Class, Editura Nemira, Lipton, Recolamp, Biciclop, Perpetuum Cycle, Free Rider, Metropotam, Zile si nopti, inparc.ro si b365.ro.

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore. Zona ,,Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona ,,Roabei de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10:00 – 22:00, iar de vineri pana duminica, intre orele 10: – 02:00.

Cei care vor sa participe la orele de dans, pictura, olarit sau sport sunt rugati sa faca in prealabil o rezervare, la cabina Green Revolution din zona proiectului sau online, pe emailul roabadecultura@greenrevolution.ro.

Citeste:

Marcian Petrescu, cel mai bun muzicutist din Romania: “Roaba de cultura este o initiativa remarcabila”

Combat force, concerte si fitness la „Roaba de cultura”

Magie, concerte si olarit la „Roaba de cultura”

"Roaba de cultura” aduce traditia in randul bucurestenilor. Vezi programul din acest weekend

Sute de bucuresteni s-au distrat in weekend la ,,Roaba de cultura”

40 de copii au participat la cursurile de pictura ale proiectului "Roaba de cultura"

Update: Cele mai frumoase biciclete au defilat in Herastrau

Copiii au avut ziua lor la "Roaba de cultura"

Update: Week-end plin cu „Roaba de cultura”

Lecturi in aer liber si cursuri de ceramica

Week-end plin cu „Roaba de cultura”

„Roaba de cultura”, o alternativa culturala pentru timpul liber

spot_img

Ultimele știri