Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Echipamentele Whirlpool performante devin mai ieftine

Cumparatorii romani pot beneficia, pana la sfarsitul acestei luni, de o noua campanie de modernizare a produselor electrocasnice.

Whirlpool Romania a lansat programul „Upgradeaza ce conteaza”, destinat consumatorilor care isi doresc masini de spalat performante la preturi avantajoase.

Oferta consta in posibilitatea de a cumpara un produs superior tehnic – din punctul de vedere al numarului de rotatii sau al capacitatatii de incarcare, la pretul unui produs dintr-o categorie inferioara.

Clientii Whirlpool pot cumpara la pretul unei masini de spalat de 5 kilograme, cu 1000 rpm, fie o masina de spalat de 5 kilograme la 1200 rpm, fie una de 6 kilograme la 1000 rpm. Discounturile pentru modelele din clasa energetica A+++ pot ajunge pana la 400 de lei.

Produsele electrocasnice ce fac parte din campania „Upgradeaza ce conteaza” sunt masinile de spalat cu incarcare frontala dotate cu Al 6-lea Simt, tehnologie ce recunoaste dimensiunea incarcaturii prin intermediul unor senzori speciali si ajusteaza in mod automat resursele, pentru un ciclu de spalare optim.

Masinile de spalat cu Al 6-lea Simt ofera cele mai bune rezultate in curatarea rufelor, economisind cu pana la 50% din timp, apa si energie.

„Whirlpool a depus constant eforturi pentru imbunatatirea nivelului de trai al consumatorilor prin gasirea unor solutii inovatoare in domeniul electrocasnicelor. In acest sens, am dezvoltat proiectul Upgradeaza ce conteaza, ce are ca scop ridicarea standardului produselor din fiecare casa fara alte cheltuieli suplimentare”, explica Mioara Bolozan (foto), marketing manager Whirlpool Romania.

Vanzari de 18,4 miliarde de dolari pe an

Corporatia Whirlpool este lider mondial in productia si comercializarea electrocasnicelor mari, cu vanzari totale in anul 2010 de 18,4 miliarde de dolari.

Compania are 71.000 de angajati si 67 de centre de productie si de cercetare tehnologica pe plan global.

Firma produce si comercializeaza produse Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht precum si alte marci pentru consumatori din aproape orice tara a lumii.

Centrul de operatiuni Whirlpool la nivel european este localizat in Comerio, Italia.

Mihai Diac
 

spot_img

Ultimele știri