Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

GBI 2012 va analiza performanta de mediu a companiilor romanesti

Green Business Index, singurul instrument gratuit de evaluare aresponsabilitatii de mediu a companiilor romanesti, va lansa o serie de servicii de consultanta proiectate sa raspunda concret si prompt cerintelor pietei autohtone. Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution, ne-a impartasit opiniile sale despre progresul inregistrat in primii doi ani de desfasurare a acestui proiect de pionierat, feedback-ul companiilor participante si obiectivele pentru 2012.

"Pregatim deja a treia editie a proiectului. Una dintre noutatile GBI 2012 va fi oferirea unui pachet de produse de consultanta pentru imbunatatirea performantei de mediu, care indirect va creste performanta financiara. Pe scurt, cei interesati vor afla cum se poate obtine mai mult profit investind in mediu si in oameni.

Totodata, vom ajuta companiile sa-si minimizeze impactul asupra mediului prin constientizare ecologica. Astfel, companiile vor putea avea acces la materiale de referinta, cum ar fi directive, legi si norme de mediu, in sectiunea "Biblioteca legislativa" de pe www.gbindex.ro , iar site-ul va fi actualizat frecvent cu articole relevante in domeniul protectiei mediului.

Citeste mai mult la:

GBI 2012 va analiza performanta de mediu a companiilor romanesti

spot_img

Ultimele știri