Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Important: Restrictionarea circulatiei pentru Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, intre 7 si 9 octombrie 2011

Traseul initial al Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2011 a fost modificat, deoarece, in perioada 7-11 octombrie are loc in Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Adunarea Parlamentara a Statelor Membre NATO, iar traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale maratonului.

Datele si orele de desfasurare a MIB raman aceleasi. Crosul Copiilor se va desfasura la data stabilita, pe 8 octombrie, cu traseul care incepe din Piata Alba Iulia spre Piata Unirii si inapoi.

Organizatorii evenimentului garanteaza ca aceste schimbari nu vor afecta calitatea desfasurarii evenimentului.
Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 8.00 si 12.00 in rondul Pietei Alba Iulia si pe Bulevardul Unirii, iar duminica, 9 octombrie, intre orele 6.00-16.00 pe traseele amintite mai jos:

Traseele maratonului

Start-Finish: Piata Alba Iulia, Bucuresti

Cursa Populara Gillette (3,5 km – 9 octombrie): se porneste pe partea interioara a traseului, pana la primul semafor catre Unirea, punct de intoarcere, intersectia cu Lucian Blaga inapoi pe Bd Unirii catre Piata Alba Iulia, intrare pe Bd Burebista (200m), intoarcere la rond Alba Iulia spre dreapta pe Bd Decebal, pana la intersectia cu Mihai Bravu, intoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, inapoi pe Bd. Decebal pana la rondul Alba Iulia, Finish – intra pe poarta pe interiorul pietei.

Cursele Competitive (42km, 21km si stafeta – 9 octombrie)

Start Alba Iulia, se porneste pe partea exterioara a traseului, se continua pana la intersectia Bd Unirii si Bd Bratianu, se intoarce la stanga pe Splaiul Unirii pe pod, si se continua pana la intersectia cu Mihai Bravu, unde se intoarce inapoi pe Splaiul Unirii , se face stanga la Pasaj Marasesti pe Bd Mircea Voda, apoi dreapta pe Bd Unirii pana la Piata Alba Iulia, se continua pe Bd Burebista 200 m, apoi dreapta pe Bd Decebal pana la intersectia cu Mihai Bravu, intoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, inapoi pe Bd Decebal si se continua pe Bulevardul Unirii. Acest traseu se repeta de 4 ori. Finish- Piata Alba Iulia, pe interiorul pietei.

Crosul Copiilor (1 km – 8 octombrie)

Start Piata Alba Iulia, pe Bd Unirii, intoarcere la intersectia cu Lucian Blaga. Finish – Piata Alba Iulia. 500mX2 = 1km.

De asemenea, in intervalul orar mai sus mentionat, liniile de transport in comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

O harta a noului traseu poate fi vizionata aici: http://bucharest-marathon.com/wp-content/uploads/2011/09/traseu-maraton-nou.jpg

Raiffeisen Bucharest International Marathon este organizat in colaborare cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman si Federatia Romana de Atletism.

Citeste si: Veniti in weekend la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2011!

Mihaela Pavnutescu
 

spot_img

Ultimele știri