Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Combina Electrolux cu dozator de apa

Electrolux a lansat combina frigorifica dotata cu dozator de apa incorporat in usa frigiderului, ce nu necesita sa fie conectata la o sursa de apa. Pe langa beneficiile apei curate, filtrul Brita contribuie si la protejarea mediului prin eliminarea ambalajelor de plastic.

Datorita designului al dozatorului, recipientele sunt usor de umplut, iar, in plus indicatorul dozatorului Brita anunta cand trebuie sa schimbat filtrul. Pentru o apa de cea mai buna calitate, Brita recomanda inlocuirea filtrului la 4 saptamani. Dozatorul de pe usa frigiderului nu contine impuritati care sa ii modifice gustul, mirosul sau culoarea.

Apa filtrata reduce depunerile neplacute de calcar din cafetiere si canile pentru fierberea apei si contribuie la imbunatatirea culorii si texturii alimentelor preparate cu apa.

Combina frigorifica dotata cu filtru Brita este disponibila in doua versiuni: No Frost si cea cu decongelare automata a frigiderului. Gama de combine frigorifice Brita se gaseste in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare cuprins intre 2099 RON si 2299 RON.

spot_img

Ultimele știri