Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Saci de aspirator eco-friendly de la Electrolux

Electrolux a extins gama sacilor de praf prin lansarea s-bag® GREEN, un produs eco-friendly, confectionat din amidon de porumb.

”Consumatorii se asteapta ca sacii de praf sa fie niste produse performante, dar care sa respecte in acelasi timp standardele de mediu. De aceea, Electrolux lanseaza s-bag®, un sac 100% natural, realizat din amidon de porumb”, a afirmat Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

s-bag® a fost primul concept de sac standardizat pentru toate aspiratoare de pe piata, pentru a usura alegerea consumatorilor. Conceptul a fost inventat in 2001 si a fost dezvoltat de Electrolux in colaborare cu Philips. De asemenea, si alti producatori au fost invitati sa se alature acestei initiative, s-bag® fiind compatibil cu aspiratoarele produse de Electrolux, AEG, Philips, Volta, Tornado si Zanussi.

Mai putina poluare in procesul de productie

Produsul este confectionat 100% din surse regenerabile, fiind realizat din amidon de porumb, fara agenti de inalbire, cauciuc sau carton reciclat.

Potrivit producatorului, s-bag® are o durata de viata cu 50% mai mare decat alti saci pentru aspirator din hartie, asigurand o performanta maxima in timp ce impactul asupra mediului inconjurator este redus semnificativ. Pana la 65% mai putin petrol si cu 68% mai putine gaze cu efect de sera sunt emise in atmosfera in timpul procesului de productie. Ambalajul sacului este de asemenea realizat 100% din materiale reciclate, fiind biodegradabil.

s-bag® face parte din gama GREEN de accesorii pentru curatenie produse de Electrolux, ce va fi disponibila pe toate pietele europene. Sacul este disponibil incepand cu luna septembrie in magazinele de specialitate.

Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari anuale de peste 40 de milioane de produse pentru clienti din peste 150 de tari.

 

spot_img

Ultimele știri