Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Tigrul evadat de la Gradina Zoologica Sibiu a fost impuscat mortal

Update: Tigrul evadat din gradina zoologica Sibiu a fost impuscat mortal, in Padurea Dumbrava, de unul dintre vanatorii din echipa de interventie. Animalul ar fi ranit pe cineva din echipa care a incercat sa-l prinda, inainte de a fi impuscat, dar nu se stie exact pe cine si in ce stare este.

Update: Tigrul a reusit sa fuga din calea echipelor care il urmareau in Padurea Dumbrava, acolo unde il localizasera, si a ajuns intr-un cartier de locuinte din Sibiu. 

Update: Tigrul evadat de la Gradina Zoologica Sibiu a fost localizat in zona padurii Dumbrava, dar, deocamdata nu a fost prins. Autoritatile au anuntat locuitorii comunei din apropiere sa nu iasa din case.

"Echipele de cautare sunt dotate cu o pusca cu tranchilizante care va fi folosita pentru a seda animalul si a-l putea aduce înapoi", a declarat Mirela Gligore, purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu, citat de Mediafax.

Un tigru a evadat din gradina zoologica Sibiu, dupa ce ingrijitorului sau i s-a facut rau, iar cusca in care se afla a ramas deschisa.

Animalul este cautat de reprezentantii Asociatiei Vanatorilor din Sibiu, si, in plus au fost alertati pompierii, Politia si echipajele SMURD, potrivit Mediafax. In apropierea gradinii zoologice se afla o padure, ceea ce a ingreunat cautarile incepute de autoritati, potrivit Antena3.ro.

Foto: wallpaperbase.com

Florin Tulbure

 

spot_img

Ultimele știri