Whirlpool lanseaza in Romania cea mai silentioasa masina de spalat rufe

Compania Whirlpool a adus in Romania noua masina de spalat rufe Top Loader Green Generation care, datorita tehnologiei unice ZEN, este cea mai silentioasa de pe piata.

Noua masina de spalat este inclusa in cea mai economica clasa de consum, A++, ceea ce inseamna un consum de electricitate cu circa 20 la suta mai mic decat la produsele din clasa A.

Masina de spalat Green Generation are o capacitate de incarcare de 6 kilograme si permite o deschidere ampla a usii, de 195 milimetri.

Tehnologia ZEN permite constructia de aparate electrocasnice cu mai putine vibratii si mai putin zgomotoase, a explicat Mioara Bolozan, director de marketing Whirlpool Romania.

Nivel redus de zgomot: 51 db

Astfel, modelul Top Loader Green Generation produce numai 51 db, la un program normal de spalare cu 1200 rpm.

Masinile din aceasta gama au in total 14 programe de spalare, dintre care 4 programe speciale: SuperECO, Clean+, Articole Negre, Jeans.

Masinile de spalat ZEN inglobeaza si tehnologia „Al 6-lea Simt”, care recunoaste marimea fiecarei incarcaturi, dozand automat detergentul, balsamul si cantitatea de apa necesara.

Pretul recomandat de vanzare in Romania pentru o masina din clasa ZEN este de 2400 Ron, tva inclus.

Whirlpool este o companie premiata Energy Star, pentru contributia sa la protectia mediului si eliminarea noxelor generate de consumul casnic.
 

Mihai Diac

spot_img

Ultimele știri