Style & Nature, Elements, cel mai asteptat eveniment de green lifestyle al toamnei

in EcoLIFESTYLE 2 November 2013 230 Views

Cel mai asteptat eveniment de green lifestyle al toamnei se apropie. Pe 6 noiembrie la Palatul Ghika Apa, Aerul, Focul, Pamantul si Metalul, cinci elemente vitale ale vietii, se reunesc intr-o expozitie unica de lifestyle inspirat de natura – Style & Nature, Elements.

┬áAsa cum a obisnuit publicul an de an, expozitia reuneste artisti renumiti, designeri, fotografi ce se prezinta cu multa dragoste si respect fata de natura, in fata unei audiente in cautare de original si valori reale intr-o lume sufocata de produse facute pe banda rulantaÔÇŁ, au declarat organizatorii.

In cadrul evenimentului, pe langa cele 5 elemente reprezentate cu succes de personalitati de renume, expozitia Style & Nature este imbogatita cu fotografii spectaculoase realizate de Marius Baragan, Nicu Cosniceru, Tudor Cucu, Cosmin Gogu, Lavinia Pollak, Mihai Ungureanu, Bogdan Vasile, Teodora Marin si Remus Agatinei.

Portelanuri delicate, tablouri spectaculoase si alte obiecte artistice extrem de valoroase realizate de Wagner Arte, Harmony Design, Arta Gradinilor, Tiffany’s Art, Camelia’s, Veloteca, Geanina Ilies, Marilena Petrache, Camelia Tutulan sau Mihaela Giura, ne vor arata ca putem sa respectam natura nu numai prin colectarea selectiva a gunoaielor si protejarea mediului, dar si prin crearea de obiecte artistice care sa ne infrumuseteze gandurile, garderoba sau casa.

Comentarii

comentarii