Sute de bicicliști pedalează la costum pe arterele Bucureștiului

in EcoLIFESTYLE 19 May 2016 968 Views

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de primăvară, care promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri.

Business pe Bicicleta

De când organizăm Business pe Bicicletă au fost peste 3.000 de bicicliști care au pedalat alături de noi, pe arterele principale ale Bucureștiului la ore de trafic intens. Am reușit să donăm către o cauză nobilă 15 biciclete și vrem să continuăm”, a declarat Cristi Tudorescu, președinte JCI București.

Startul evenimentului va avea loc marti, 24 mai, la ora 19.30, în Parcul Tineretului, sub sloganul Get a suit & Ride a Bike. De aici bicicliștii vor pleca pe traseul Parc Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertății – Bd. Națiunile Unite – Str B. P. Hașdeu – Str. Vasile Pârvan – Str. Berzei – Str. Buzești – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Terasa Tete a Tete, parcul Herăstrău.

Invitații speciali ai evenimentului, care vor povesti despre experiența lor personală cu bicicleta în trafic, dar și de ce preferă acest mijloc de deplasare sunt subsecretarul de stat pe Sport din Ministerul Tineretului și Sportului, Augustin Ioan și Mihai Baractaru, primul triatlonist român calificat la Campionatul Mondial Ironman Kona.

 

Comentarii

comentarii