Teatru de strada la Brasov, pentru colectarea deseurilor

in Deseuri 26 September 2007 122 Views

Opt spectacole de teatru de strada vor fi organizate la Brasov, in cadrul unei campanii de constientizare a populatiei asupra importantei colectarii selective a deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice, informeaza NewsIn, citat de realitatea.net.

Spectacolele de teatru de strada vor fi sustinute de o trupa din Bucuresti, in Centrul Istoric al Brasovului, respectiv Piata Sfatului. Spectacolele incep azi, dar se vor desfasura si vineri si sambata, iar ultimul – in 6 octombrie.

In fiecare zi de show vor avea loc doua reprezentatii, prima la ora 16.00, si a doua la ora 18.00. In fiecare sambata (adica pe 29 septembrie si 6 octombrie), dupa a doua reprezentatie (in jurul orei 19.00) se va organiza o tombola cu echipamente electrice si electronice, puse la dispozitie de mai multe firme organizatoare.

Programul privind colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute de ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila Korodi, si primarul Brasovului, Geroge Scripcaru, orasul de la poalelel Tampei fiind ales ca pilot in aceasta campanie.

Foto: sibiul.ro

Comentarii

comentarii