Tehnologia viitorului pentru încălzit: pompe de căldură de la Vaillant

in EcoLIFESTYLE, Energie 22 February 201836 Views

Cu pompele de căldură de la Vaillant, alegi un sistem de încălzire pregătit pentru viitor. Proiectate să protejeze mediul înconjurător şi să ajute utilizatorul să facă economie de energie şi bani, pompele de căldură Vaillant stabilesc noi standarde în materie de confort. Fie că e vorba de o construcție nouă sau de o renovare, gama de pompe de căldură Vaillant este potrivită pentru utilizarea de diferite surse de căldură și pentru diferite dimensiuni de clădire.

pompe de căldură de la Vaillant

Pompele de căldură flexoTHERM exclusive

Abia audibile, foarte eficiente și controlabile prin smartphone/tabletă. Pompele flexoTHERM exclusive folosesc toate sursele de căldură în mod flexibil şi funcţionează eficient, determinând economii considerabile în privinţa costurilor de energie. Produsul poartă eticheta Vaillant Green iQ şi este potrivit în locuinţele pentru o singură familie, precum şi pentru locuinţele cu mai multe gospodării.

Pompa de căldură flexoCOMPACT exclusive cu cilindru integrat de stocare

Mai mult confort cu apa caldă: pompa de căldură și cilindrul de stocare sunt integrate într-o unitate compactă. Și produsul flexoCOMPACT exclusive utilizează toate sursele de căldură și are un consum redus de energie.

Pompa de căldură cu sursă de aer aroTHERM

Pompa de căldură cu confort permanent pentru gospodăriile pentru o singură familie poate fi instalată simplu, rapid și ieftin în exterior. Pompa de căldură cu sursă de aer aroTHERM poate să încălzească și să răcească interiorul casei și să încălzească apa.

Mai multe informaţii despre noua gamă de pompe de căldură găsiţi accesând www.vaillant.com.ro

Comentarii

comentarii