Tehnologia viitorului pentru încălzit: pompe de căldură de la Vaillant

in EcoLIFESTYLE, Energie 22 February 201839 Views

Cu pompele de c─âldur─â de la Vaillant, alegi un sistem de ├«nc─âlzire preg─âtit pentru viitor. Proiectate s─â protejeze mediul ├«nconjur─âtor ┼či s─â ajute utilizatorul s─â fac─â economie de energie ┼či bani, pompele de c─âldur─â Vaillant stabilesc noi standarde ├«n materie de confort. Fie c─â e vorba de o construc╚Ťie nou─â sau de o renovare, gama de pompe de c─âldur─â Vaillant este potrivit─â pentru utilizarea de diferite surse de c─âldur─â ╚Öi pentru diferite dimensiuni de cl─âdire.

pompe de c─âldur─â de la Vaillant

Pompele de c─âldur─â flexoTHERM exclusive

Abia audibile, foarte eficiente ╚Öi controlabile prin smartphone/tablet─â. Pompele flexoTHERM exclusive folosesc toate sursele de c─âldur─â ├«n mod flexibil ┼či func┼úioneaz─â eficient, determin├ónd economii considerabile ├«n privin┼úa costurilor de energie. Produsul poart─â eticheta Vaillant Green iQ ┼či este potrivit ├«n locuin┼úele pentru o singur─â familie, precum ┼či pentru locuin┼úele cu mai multe gospod─ârii.

Pompa de c─âldur─â flexoCOMPACT exclusive cu cilindru integrat de stocare

Mai mult confort cu apa cald─â: pompa de c─âldur─â ╚Öi cilindrul de stocare sunt integrate ├«ntr-o unitate compact─â. ╚śi produsul flexoCOMPACT exclusive utilizeaz─â toate sursele de c─âldur─â ╚Öi are un consum redus de energie.

Pompa de c─âldur─â cu surs─â de aer aroTHERM

Pompa de căldură cu confort permanent pentru gospodăriile pentru o singură familie poate fi instalată simplu, rapid și ieftin în exterior. Pompa de căldură cu sursă de aer aroTHERM poate să încălzească și să răcească interiorul casei și să încălzească apa.

Mai multe informaţii despre noua gamă de pompe de căldură găsiţi accesând www.vaillant.com.ro

Comentarii

comentarii