Toate parcurile din Bucure┼čti se vor deschide pe 15 mai

in Transport 12 May 2020 241 Views

Toate parcurile, gr─âdinile publice – inclusiv Gr─âdina Zoologic─â – din Bucure┼čti se vor deschide pe 15 mai, a anun┼úat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

“De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta”, a spus Firea.

Primarul roag─â to┼úi cet─â┼úenii s─â evite zonele aglomerate, s─â p─âstreze distan┼úa social─â, s─â se spele des pe m├óini ┼či s─â se dezinfecteze.

De asemenea, Gr─âdina Botanic─â a anun┼úat c─â ├«╚Öi redeschide por╚Ťile. Publicul va avea acces ├«n sectoarele exterioare, iar serele ╚Öi muzeul vor r─âm├óne, pentru moment, ├«nchise. Vizitatorii sunt ruga╚Ťi s─â respecte ├«n continuare normele distan╚Ť─ârii sociale ╚Öi s─â nu se ├«nghesuie, s─â p─âstreze fa╚Ť─â de alte persoane distan╚Ťa recomandat─â de autorit─â╚Ťi.

├Än sectorul 2, parcurile au fost deja deschise ├«nc─â de s─âmb─ât─â ├«n anumite condi┼úii, mai pu┼úin locurile de joac─â pentru copii, foi┼čoarele ┼či zonele de fitness pentru adul┼úi.

 

Comentarii

comentarii