40 de km de trasee cicloturistice, marcate în județul Prahova

in EcoLIFESTYLE 6 September 2016 4,708 Views

Autoritățile din stațiunea prahoveană Breaza au marcat 40 de kilometri de piste pentru biciclete și plimbări, pe străzile orașului și pe dealurile dimprejur. Localnicii și turiștii vor avea astfel la dispoziție 3 trasee.

trasee cicloturistice

Două dintre cele 3 trasee cicloturistice au fost deja finalizate și inaugurate weekendul trecut. Cel de-al treilea urmează să fie terminat zilele acestea, potrivit inițiatorilor.

trasee cicloturistice

Cele 3 trasee cicloturistice, o inițiativă public-privată-ONG

Proiectul de amenajare a fost gândit de Centrul de informare și promovare turistică din subordinea Primăriei Breaza. La implementarea lui, au contribuit Asociația Adevărații VeloPrieteni România și Policolor Automotive.

trasee cicloturistice

Directorul comercial al diviziei, Cristian Crăiniceanu, a explicat implicarea:

Suntem alături de pasionații de mobilitate, fie că ei sunt parte din cluburi auto sau iubitori ai sporturilor pe două roți. Suntem bucuroși să contribuim la marcarea efectivă a traseelor pe care turiștii și fanii pedalatului le vor parcurge, sperăm, mult mai ușor.

Vicepreședintele Asociației Adevărații VeloPrieteni, Mihai Deneș, a subliniat impotanța amenajării de astfel de trasee în cât mai multe localități pitorești sau istorice din România.

Comentarii

comentarii