Un caine a supravietuit dupa ce a fost impuscat de 40 de ori si ingropat de viu (VIDEO)

in Biodiversitate 30 May 2011 118 Views

Se pare ca animalele pot iesi invingatoare chiar si din cele mai infioratoare experiente.

Aceste povesti despre supravietuire sunt pur si simplu incredibile. Una dintre acestea este cea a unui caine, care a supravietuit desi avea aproape 40 de rani de alice si a fost ingropat de viu, potrivit publicatiei Time. Cainele vagabond, botezat Star de catre salvatorii sai, a fost gasit ingropat pana la nas in nisip, pe o plaja din Malta.

Chiar si faptul ca autoritatile au reusit sa gaseasca cainele este un miracol. Era foarte bine ascuns.

Oamenii legii anchetau un caz in zona de langa orasul Birzebbuga, saptamana trecuta, cand au auzit murmure slabe venind de sub o scandura pe care era o buturuga de lemn. Dupa ce au dat la o parte scandura, politistii au facut descoperirea ingrozitoare: un caine ingropat de viu pana la bot, cu labele si botul legate, avand rani multiple pe cap, potrivit publicatiei Time din Malta.

Pentru ca Star este un caine maidanez, agresorii femelei vor fi greu de gasit. Totusi, mai multe pagini de Facebook au fost create pentru a da de urma celor care au fost capabili de o asemenea cruzime.

Desi au fost inregistrate multe cereri de adoptie a catelusei, autoritatile spun ca patrupedul are nevoie de o perioada lunga de recuperare inainte de a fi gata pentru un camin.

Potrivit legii din Malta, daca sunt gasiti vinovati, agresorii pot primi o pedeapsa cu inchisoarea de maxim un an.

Sursa foto: captura Youtube

Bogdan Tupilat

 

Comentarii

comentarii