Un mare summit dedicat industriei sustenabile de fashion a fost amânat din cauza coronavirusului

in EcoLIFESTYLE 19 March 2020 44 Views

Summit-ul de la Copenhaga pentru fashion sustenabil care trebuia să aibă loc în luna mai va fi amânat pentru luna octombrie, din cauza îngrijorărilor tot mai mari în jurul focarului de COVID-19, potrivit Euronews.

Foto: The Copenhagen Fashion

Evenimentul central de afaceri privind sustenabilitatea modei nu va avea loc ├«n luna mai, a╚Öa cum a fost planificat, a anun╚Ťat Global Fashion Agenda.

“A fost o decizie dificil─â, dar este singurul lucru responsabil ╚Öi sensibil de f─âcut, lu├ónd ├«n considerare incertitudinile de s─ân─âtate la nivel mondial ╚Öi recomand─ârile autorit─â╚Ťilor”.

├Än fiecare an, summit-ul continu─â s─â se dovedeasc─â c─â este un eveniment care pune pe agenda de discu╚Ťii cele mai critice probleme de mediu cu care se confrunt─â industria modei.

Prima edi┼úia a avut loc┬á ├«n 2009, ┼či este organizat de organiza┼úia non-profit Global Fashion Agenda, care declar─â ca are ca misiune producerea de schimb─âri urgente ├«n cadrul Obiectivelor globale ale ONU.

Conducerea Summit-ului de mod─â de la Copenhaga a subliniat c─â prioritatea lor a fost s─ân─âtatea ╚Öi siguran╚Ťa echipei lor, precum ╚Öi a numero╚Öilor participan╚Ťi de pe tot globul.

S─âpt─âm├óna modei de la Paris din acest an a ├«nceput exact c├ónd focarul a ├«nceput ├«n Fran╚Ťa. ├Än prima zi, 24 februarie, num─ârul de cazuri raportate a fost de doar 14. ├Äns─â, p├ón─â ├«n ultima zi, Fran╚Ťa a avut peste 200 de cazuri. Casele de mod─â, au ├«mp─âr┼úit m─â╚Öti de fa╚Ť─â, iar unii cump─âr─âtori de profil ├«nalt nici m─âcar nu au participat.

De asemenea, Ralph Lauren, care avea planificată o prezentare în aprilie la New York, și-a anulat show-ul. În egală măsură, prezentările Burberry din Shanghai și Gucci din San Francisco au fost anulate. Prada a abandonat un show la Tokyo și Săptămânile de Modă de la Shanghai și Beijing au fost, de asemenea, amânate.

 

 

Comentarii

comentarii