Un nou brand pe piața românească a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice

in Business, Transport 5 December 2017 49 Views

Compania românească Volt a anunțat, marți, că a preluat distribuția pentru România a produselor EV-Box, unul dintre cei mai mari producători de stații de încărcare pentru mașini electrice, cu peste 50.000 de stații instalate în peste 30 de țări și 980 de orașe.

O nouă marcă pe piața românească a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice

Fie că doriți să instalați în parcarea dumneavoastră de acasă sau pentru a încărca o flotă proprie de 50 de mașini, ori pentru locuri publice, cu protecție la vandalizare, noi avem soluția ideală. De la stații simple de 3.7 kW, cu o singură priză, până la stații de încărcare cu 2 prize de 22 kW fiecare, ce se pot conecta între ele și pot fi gestionate direct din fața calculatorului, pe internet, pentru a vă ușura dumneavoastră munca și a vă îmbunătăți controlul”, afirmă Săcuiu Adrian, managing partner al companiei Volt.

Piața de mașini electrice din Romania este în continuă creștere. În perioada mai – decembrie 2017, au fost aprobate finanțările, prin programul Rabla Plus, pentru achiziția a 689 de mașini electrice și plug in hybrid. Dacă toate aceste mașini s-ar livra până la finalul anului, atunci numărul de mașini comercializate care se încarcă la priză va fi de 4 ori mai mare (412%) în 2017 față de anul precedent, în care s-au vândut doar 167 de unitați.

Înființat în 2010, în Olanda, EV-Box a devenit curând unicul furnizor de infrastructură de încărcare publică în orașe precum Amsterdam, Rotterdam și Monaco. Între timp, EV-Box a jucat un rol activ în crearea și inovarea tehnologiilor de încărcare inteligentă și de roaming a infrastructurii de încărcare, alături de partenerii din industrie.

Compania a fost cumpărată în 2017 de grupul internațional Engie, marcând astfel recunoașterea lui EV-Box ca fiind cel mai inovator producător în acest domeniu, care se află în plină dezvoltare.

Comentarii

comentarii