Un nou brand pe pia╚Ťa rom├óneasc─â a sta╚Ťiilor de ├«nc─ârcare pentru ma╚Öini electrice

in Business, Transport 5 December 2017 41 Views

Compania rom├óneasc─â Volt a anun╚Ťat, mar╚Ťi, c─â a preluat distribu╚Ťia pentru Rom├ónia a produselor EV-Box, unul dintre cei mai mari produc─âtori de sta╚Ťii de ├«nc─ârcare pentru ma╚Öini electrice, cu peste 50.000 de sta╚Ťii instalate ├«n peste 30 de ╚Ť─âri ╚Öi 980 de ora╚Öe.

O nou─â marc─â pe pia╚Ťa rom├óneasc─â a sta╚Ťiilor de ├«nc─ârcare pentru ma╚Öini electrice

Fie c─â┬ádori╚Ťi s─â┬áinstala╚Ťi ├«n parcarea dumneavoastr─â┬áde acas─â┬ásau pentru a ├«nc─ârca o flot─â┬áproprie de 50 de ma╚Öini, ori pentru locuri publice, cu protec╚Ťie la vandalizare, noi avem solu╚Ťia ideal─â. De la sta╚Ťii simple de 3.7 kW, cu o singur─â┬ápriz─â, p├ón─â┬ála sta╚Ťii de ├«nc─ârcare cu 2 prize de 22 kW fiecare, ce se pot conecta ├«ntre ele ╚Öi pot fi gestionate direct din fa╚Ťa calculatorului, pe internet, pentru a v─â┬áu╚Öura dumneavoastr─â┬ámunca ╚Öi a v─â┬á├«mbun─ât─â╚Ťi controlulÔÇŁ, afirm─â┬áS─âcuiu Adrian, managing partner al companiei Volt.

Pia╚Ťa de ma╚Öini electrice din Romania este ├«n continu─â┬ácre╚Ötere. ├Än perioada mai – decembrie 2017, au fost aprobate finan╚Ť─ârile, prin programul Rabla Plus, pentru achizi╚Ťia a 689 de ma╚Öini electrice ╚Öi plug in hybrid. Dac─â┬átoate aceste ma╚Öini s-ar livra p├ón─â┬ála finalul anului, atunci num─ârul de ma╚Öini comercializate care se ├«ncarc─â┬ála priz─â┬áva fi de 4 ori mai mare (412%) ├«n 2017 fa╚Ť─â┬áde anul precedent, ├«n care s-au v├óndut doar 167 de unita╚Ťi.

├Änfiin╚Ťat ├«n 2010, ├«n Olanda, EV-Box a devenit cur├ónd unicul furnizor de infrastructur─â de ├«nc─ârcare public─â ├«n ora╚Öe precum Amsterdam, Rotterdam ╚Öi Monaco. ├Äntre timp, EV-Box a jucat un rol activ ├«n crearea ╚Öi inovarea tehnologiilor de ├«nc─ârcare inteligent─â ╚Öi de roaming a infrastructurii de ├«nc─ârcare, al─âturi de partenerii din industrie.

Compania a fost cump─ârat─â┬á├«n 2017 de grupul interna╚Ťional Engie, marc├ónd astfel recunoa╚Öterea lui EV-Box ca fiind cel mai inovator produc─âtor ├«n acest domeniu, care se afl─â ├«n plin─â dezvoltare.

Comentarii

comentarii