Un nou produs de asigurare destinat bicicliștilor

in Business, Transport 7 August 2019 60 Views

Otto Broker si i-Asigurare.ro au lansat trei pachete de asigur─âri destinate bicicli╚Ötilor. Pachetele de produse sunt oferite de compania Grawe Asigurare Rom├ónia ╚Öi includ, pe l├óng─â asigurarea pentru furt a bicicletei, ╚Öi variante cu asigurare de accident pentru biciclist, precum ╚Öi r─âspundere civila fa╚Ť─â de ter╚Ťi.

Image by Lisa Pederson from Pixabay

Reducerile la asigurarea de biciclet─â variaz─â ├«ntre 10% ╚Öi 30%, exist├ónd de multe ori situa╚Ťii ├«n care o acoperire mai larg─â devine mai atractiv─â financiar.

De exemplu, asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costa 26 lei/luna ├«n varianta de baz─â. Pachetul care include ╚Öi asigurare ├«n caz de accident cost─â 27 lei/luna, iar pachetul care include ╚Öi protec╚Ťie fa╚Ť─â de ter╚Ťi ├«n limita a 45.000 RON costa 29 lei/lun─â. Asigurarea de accident nu are restric╚Ťii pentru cei care practic─â mountain-biking-ul, a╚Öa cum exist─â pe majoritatea asigur─ârilor clasice de accident din Rom├ónia.

Majoritatea bicicli╚Ötilor circul─â ast─âzi f─âr─â vreun fel de protec╚Ťie ├«n caz de accident ÔÇô nici pentru ei ╚Öi nici pentru cei din jur, de╚Öi riscurile la care se expun sunt semnificative. ╚śtim, ├«ns─â, c─â cei care merg pe dou─â ro╚Ťi au o str├óngere de inim─â c├ónd aud ╚Ötiri cu accidente ├«n care sunt implica╚Ťi bicicli╚Öti, c├ónd ies din nou ├«n ╚Öosea ori pe munte s─â pedaleze sau c├ónd ├«╚Öi v─âd copiii plec├ónd la joac─â cu bicicleta. Pachetele pe care le lans─âm acum vin s─â-i ├«ncurajeze pe to╚Ťi cei care vor s─â se bucure de mersul pe biciclet─âÔÇŁ, a declarat Victor Sraer, Managing Partner Otto Broker.

Produsul a st├órnit interes inclusiv ├«n r├óndul retailerilor de articole sportive, astfel ├«nc├ót Hervis a demarat un proiect pilot ├«n cadrul c─âruia promoveaz─â ╚Öi acest serviciu ├«n r├óndul clien╚Ťilor din Bucure╚Öti, Sibiu, Bra╚Öov ╚Öi T├órgu Mure╚Ö.

Procesul de asigurare pentru biciclisti ├«n platforma i-Asigurare este foarte rapid, fiind disponibil at├ót pe site c├ót ╚Öi ├«n aplica╚Ťiile pentru iOS ╚Öi Android. Pentru afi╚Öarea pachetelor de asigurare utilizatorul ├«ntroduce doar cateva date precum tipul bicicletei, anul de fabrica╚Ťie ╚Öi valoarea acesteia. ├Än doar c├óteva click-uri ai acces la toate informa╚Ťiile importante ca s─â po╚Ťi lua decizia dac─â ╚Öi pentru ce fel de pierderi s─â te asiguriÔÇŁ, a declarat Andi Aparaschivei, Managing Partner i-Asigurare.

Comentarii

comentarii