Un ONG din Australia strânge haine de blană naturală pentru a înveli animalele sălbatice salvate

in Biodiversitate 30 November 2019 260 Views

Organizația australiană Snuggle Coats a găsit o modalitate de a readuce blana înapoi la animale. Acum persoanele doritoare pot dona blanuri vechi pentru a înveli animalele sălbatice salvate.

ONG-ul colecțează hainele de blană pe care oamenii nu le mai doresc și le donează organizaţiilor care salvează animale sălbatice pentru a le aduce o alinare, mai ales puilor orfani.

Mai jos o galerie foto cu câteva animale care au beneficiat de hainele de blană:

Cedric și-a pierdut mama și frații când au fost loviți de o mașină, dar a găsit un anumit confort într-un „Snuggle Coat” donat de un membru grijuliu al publicului. Datorită grupului de salvare pentru animale sălbatice din nord-vestul Tasmaniei, împreună cu echipele de la Save Devil, el a fost eliberat cu succes înapoi în sălbăticie într-o zonă sigură.

King are doar 490 de grame şi primul lucru pe care l-a făcut atunci când a intrat în contact cu o blană a fost să-și îngroape capul și să se încolăcească în confort și siguranță instantanee.

O tânără vulpe zburătoare se cuibărește într-o blană Snuggle Coats la Spitalul Tolga Bat.

Sunny, un koala orfan de la South Ash Wildlife Shelter.

Barney, un possum de la Wild Wild ACT este mângâiat de o blană donată (în timp ce așteaptă ca propria sa haină să crească!).

Din păcate, milioane de animale – inclusiv nurci, iepuri, vulpi, puști și possumi – sunt încă ținute în condiții îngrozitoare în fermele fabricilor de blană. Sunt nevoite să trăiască în cuști mici, unde nu sunt în măsură să-și exprime dorințele naturale, ceea ce duce la plictiseală cronică și stres. Acestea sunt apoi electrocutate sau gazate pentru a le lua blana, iar unele chiar bătute până la moarte sau jupuite când încă sunt în viață, scrie animalsaustralia.org.

Toate de dragul a ceea ce unii oameni numesc „modă”.

Comentarii

comentarii