Unirea Alba: Kronospan si Grupul de initiativa impotriva poluarii colaboreaza pentru un mediu mai curat la Sebes

in Poluare 29 April 2009 91 Views

Kronospan Sebes a demarat un program de investitii in filtre de ultima generatie a caror valoare se cifreaza la 12 milioane de euro, care corespund deja cerintelor ce vor fi impuse de Uniunea Europeana abia din anul 2012. Tehnologia de filtre UTWS este cea mai moderna pe plan mondial.

Instalarea filtrelor va fi finalizata in luna iunie a acestui an si a demarat in prezenta membrilor Grupului de initiativa impotriva poluarii din Sebes (GIIPS), Mircea Matei, Gheorghe Feneser, Paul Gafton, Ioan Caldare si Mircea Balomirean. Acestia au vizitat intreaga platforma industriala de la Kronospan si au purtat discutii atat cu constructorii, cat si cu angajatii societatii, in prezenta directorului de relatii publice, Bastian Konzelmann.

Membrii Grupului de initiativa impotriva poluarii Sebes si conducerea Kronospan Sebes au convenit sa se informeze reciproc, sa colaboreze in viitor pentru asigurarea unui mediu curat si sa emita comunicate comune de presa. Conducerea Kronospan Sebes multumeste membrilor Grupului de initiativa impotriva poluarii Sebes pentru ca s-a ajuns la un dialog direct si ambele parti au inteles ca acest lucru nu a fost posibil pana acum din cauza unor persoane care au dorit sa profite de pe urma situatiilor tensionate.
 

Comentarii

comentarii