UPS prezint─â noile utilitare electrice urbane ╚Öi anun╚Ť─â c─â le va utiliza ├«n Londra ╚Öi Paris

in Transport 18 May 2018 11 Views

Compania de curierat UPS a prezentat┬ánoile utilitare electrice urbane la care lucreaz─â ├«mpreun─â┬ácu compania britanic─â ARRIVAL pentru a dezvolta o flot─â pilot de 35 de vehicule electrice. Camioneta va fi folosit─â pentru ├«nceput ├«n Londra ╚Öi Paris. Modelul futurist vine ├«n mai multe variante de caroserie ┼či dimensiuni, are zero emisii ╚Öi o gam─â de baterii care vor ╚Ťine pentru mai mult de 240 de kilometri parcur╚Öi, ceea ce este semnificativ mai mare fa╚Ť─â de alte vehicule electrice aflate ├«n prezent ├«n func╚Ťiune.

Vehiculele vor fi dotate, de asemenea, cu sisteme avansate de asisten╚Ť─â a ╚Öoferilor (ADAS), care contribuie la ├«mbun─ât─â╚Ťirea siguran╚Ťei ╚Öi la reducerea oboselii ╚Öoferului. Aceste caracteristici, combinate cu un afi╚Öaj extrem de avansat al vehiculului, ofer─â ╚Öoferului un vehicul inteligent ╚Öi conectat.

Dezvoltarea noilor utilitare electrice a ├«nceput ├«n 2016 ┼či cur├ónd acestea vor debuta ├«n varianta de serie.

ARRIVAL este primul produc─âtor de vehicule comerciale din Europa care a furnizat vehicule electrice livrate cu destina╚Ťie special─â la specifica╚Ťiile UPS. Din anul 2016, UPS ╚Öi ARRIVAL au dezvoltat prototipuri de dimensiuni diferite, iar primele vehicule vor fi lansate pe drumurile publice ├«nainte de sf├ór╚Öitul acestui an.

“Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â colabor─âm cu UPS pentru a crea un vehicul accesibil, modular, complet electric, conceput pentru a face livr─ârile ├«n ora╚Öe ├«ntr-un mod curat ╚Öi silen╚Ťios”, a declarat Denis Sverdlov, CEO al ARRIVAL. “Cu geamul s─âu unic, ├«nf─â╚Öurat, ╚Öoferul are un c├ómp de vizibilitate mult mai larg, care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte nu numai siguran╚Ťa ╚Öoferului, ci ╚Öi cea a bicicli╚Ötilor ╚Öi a pietonilor”.

Dezvoltarea ┼či lansarea ├«n serviciu a noilor modele electrice face parte din strategia UPS de electrificare a parcului s─âu de vehicule de curierat.

 

Cu mai mult de 9.000 de vehicule ├«n ├«ntreaga lume care opereaz─â folosind metode de propulsie alternative, UPS de╚Ťine una dintre cele mai mari flote private ╚Öi cele mai diverse care folose╚Öte combustibil alternativ ╚Öi tehnologii avansate din ├«ntreaga industrie de logistic─â.

├Än prezent, UPS are ├«n dotare peste 300 vehicule cu propulsie complet electric─â ┼či peste 700 modele cu propulsie hibrid─â la nivel mondial.

 

Comentarii

comentarii