UPS Romania: 58.000$, donati pentru “Ana si copiii”

in Business 1 November 2013 171 Views

UPS, lider la nivel global in domeniul logisticii, prin Fundatia UPS din Romania, care desfasoara programe de CSR si filantropice, sprijinite de companie, sustine pentru al treilea an consecutiv Asociatia “Ana si Copiii”, care are ca misiune prevenirea abandonului scolar prin programe educationale.

De la inceputul colaborarii, in 2011, UPS a donat 58.000 $ Asociatiei Ana si Copiii. Suma totala donata in 2011 si 2012 (33.000 $) a fost folosita in scopul extinderii capacitatii actualului Centru de Zi, de la 25 la 50 de copii, dotarii corespunzatoare a centrului cu mobila si aparatura electronica si achizitionarii unui autobuz care sa asigure transportul copiilor si sa faciliteze aprovizionarea centrului”, potrivit reprezentantilor UPS Romania.

UPS Romania a oferit, in acest an, Asociatei un nou cec in valoare de 25.000 $, suma urmand a fi folosita pentru achizitionarea unui teren pe care organizatia intentioneaza sa construiasca propriul Centru de Zi. Astfel, noul centru va avea o capacitate marita, de 100 de copii, dublu fata de numarul de copii din Bucuresti inscrisi in prezent in programele asociatiei, se arata intr-un comunicat al companiei.

La UPS, a darui este parte din povestea companiei, veche de mai bine de 100 de ani, si reprezinta misiunea Fundatiei UPS. Iar UPS Romania s-a implicat in diferite actiuni de responsabilitate sociala si voluntariat la nivelul comunitatilor, istoria noastra fiind mai scurta, de doar 6 ani“, a declarat Iulia Gabriela Nartea, UPS Managing Director pentru Romania, Grecia si Slovenia.

In cadrul colaborarii cu Asociatia Ana si Copiii, 120 de angajati UPS Romania au contribuit cu peste 700 de ore de munca de voluntariat.

In 2013, UPS Romania a continuat sa se implice in initiative de resposabilitate sociala corporativa, voluntariat si protectia mediului. Printre activitati se numara finalizarea campaniei de responsabilitate sociala “O carte pentru un copil, o sansa pentru mai departe!”, continuarea parteneriatului cu Asociatia EcoAssist Romania si implementarea in cadrul companiei a programului international de reciclare a dozelor de aluminiu “Every Can Counts”.

UPS Romania a oferit Asociatei un nou cec in valoare de 25.000 $, suma urmand a fi folosita pentru achizitionarea unui teren pe care organizatia intentioneaza sa construiasca propriul Centru de Zi. Astfel, noul centru va avea o capacitate marita, de 100 de copii, dublu fata de numarul de copii din Bucuresti inscrisi in prezent in programele asociatiei.

Fundatia UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider la nivel global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, printre care transportul de colete si marfuri, facilitarea schimburilor comerciale internationale si folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficienta a lumii afacerilor. De la infiintarea sa in anul 1907, UPS si-a construit imaginea de companie responsabila fata de comunitati, sprijinind programe care ofera solutii pe termen lung nevoilor comunitatii.

Fondata in 1951, Fundatia UPS promoveaza implicarea in viata comunitatilor la nivel local, national si global. In 2012, Fundatia UPS a investit 97,5 milioane $ in donatii caritabile in intreaga lume.

Asociatia Ana si Copiii

Asociatia „Ana si Copiii” este o organizatie umanitara, non-guvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune prevenirea abandonului familial si scolar prin programe educationale, asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si  socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala si infiintarea de servicii sociale, pentru si in sprijinul comunitatii. Asociatia si-a inceput activitatea in anul 2006 si ofera servicii unui numar de 302 de copii si 100 de familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Buzau si Prahova.

Comentarii

comentarii