URSUS Breweries, castigatoarea marelui premiu GBI 2013

in Green Business Index 20 December 2013 995 Views

URSUS Breweries, compania producatoare de bere, parte a grupului SABMiller, a fost premiata de 5 ori in cadrul Galei Green Business Index (GBI) 2013, organizata de Asociatia Green Revolution.

Ca recunoastere a abordarii sustenabile fata de mediul inconjurator, sustinuta continuu prin investitii si programe de dezvoltare durabila, URSUS Breweries a fost desemnata cea mai responsabila companie fata de mediu in domeniul industrie/productie, castigand, de asemenea, locul I la patru dintre cele sapte categorii: dezvoltare durabila, utilizarea resurselor, starea cladirilor, precum si managementul deseurilor.

La final de an, este o reala bucurie ca eforturile noastre sunt recunoscute public, prin premiul cel mare pentru cea mai responsabila companie, unul dintre cele mai importante privind analiza sustenabilitatii in Romania. Aflati pe lista castigatorilor GBI pentru al doilea an consecutiv, suntem onorati sa ne numaram printre companiile apreciate pentru grija manifestata fata de mediu. Intotdeauna cand vine vorba de performanta, secretul consta in determinare, munca si urmarirea cu perseverenta a unor obiective pe termen lung. Frumusetea performantei recunoscute de premiile GBI este ca ea a fost facuta la unison, ca o echipa in care fiecare si-a adus aportul. Dorim sa le multumim organizatorilor pentru acest eveniment si celor peste 1.400 de colegi care au facut posibila obtinerea acestor premiiÔÇť, a spus Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries (foto dreapta).

Seria de premii castigate de URSUS Breweries la cea de-a patra editie a Galei Green Business Index  indica eforturile sustinute, depuse de-a lungul mai multor ani, in directia integrarii principiilor de dezvoltare durabila in strategia de business, alaturi de sustinerea comunitatilor locale, promovarea consumului responsabil de alcool si transparenta in raportarea progresului.

Topul Green Business Index, in cadrul caruia URSUS Breweries ocupa prima pozitie la categoria industrie/productie si a obtinut cele mai multe premii din competitie, este un veritabil ÔÇ×barometruÔÇŁ al responsabilitatii companiilor fata de mediu si masoara gradul de deschidere al companiilor fata de economia verde, prin programe si politici de sustenabilitate. Acesta este intocmit de catre experti de mediu independenti, in urma analizei datelor furnizate de companii pentru anul precedent, potrivit reprezentantilor URSUS.

Datele privesc modul in care compania si-a mobilizat resursele si si-a derulat activitatea astfel incat sa isi asigure prosperitatea si profitabilitatea pe termen lung, luand in calcul, in acelasi timp,  aspectele sociale si de mediu in planul de dezvoltare.

Comentarii

comentarii