Vaillant Group România donează 25 de sisteme de încălzire către SOS Satele Copiilor

in Business 14 October 2014 725 Views

atelier de picturaVaillant Group România a donat 25 de sisteme de încălzire moderne și eficiente  (constând în centrale termice și sisteme solare, formate din panouri solare și boilere) pentru SOS Satul Copiilor Cisnădie și SOS Comunitatea de Tineri Sibiu.

Donația, constând în 13 centrale termice cu tehnica condensării și 12 sisteme solare, asigură căldură și apă caldă pentru peste 80 de copii și tineri.

Acest proiect are o importantă valoare emoțională pentru Vaillant Group România și pentru compania-mamă Vaillant Group, care este o afacere de familie”, a afirmat Iulia Pascu, Director General al Vaillant Group România.

Vaillant Group și SOS Satele Copiilor Internațional au semnat un parteneriat global, pe termen lung, prin care Vaillant Group furnizează organizației neguvernamentale sisteme de încălzire eficiente, care ajută gospodăria și protejează mediul înconjurător.

Centralele termice și  panourile solare sunt de mare ajutor pentru noi. Organizația noastră le oferă astfel un cămin călduros și confortabil copiilor și tinerilor care, din diverse motive, au fost separați de familiile lor. În plus, aceste sisteme performante vor reduce cheltuielile noastre de încălzire, iar economiile realizate se vor putea întoarce tot în beneficiul copiilor”, a declarat Mirela Carmen Lavric, Director General al organizației SOS Satele Copiilor România.

Comentarii

comentarii