Verdele e pe rosu!

in Revista 11 June 2009 202 Views

Criza isi spune cuvantul si in cazul proiectelor de mediu ale ONG-urilor. Cover story-ul din aceasta luna analizeaza ce companii au taiat finantarile, ce campanii verzi sunt in stand-by si ce solutii identifica ONG-urile pentru a continua strategiile de constientizare a problemelor de mediu. Totul in “Oengisme de criza” – covers story-ul Green Report de luna iunie.

Nu ratati top-ul editiei. In luna iunie, echipa Green Report a analizat ce masuri verzi au implementat hotelurile din Bucuresti si care se claseaza pe primele locuri datorita implicarii in miscarea eco. Raul Cazan a stat de vroba cu sociologul Anthony Giddens la Londra si a realizat pentru Green Report un material despre cum vede acesta situatia climei est-europene.

Aflati din paginile revistei rezultatul meciului Bulgaria – Romania la capitolul energia eoliana. De asemenea, la capitolul social aflati situatia fermierilor din Maramures, precum si ce pericol se ascunde in “alimentele zombi”.

Nu lipsesc din editia de iunie confesiunile Oanei Cuzino, care este invitata lunii, stirile eco din tara si strainatate, ecofaturile, noutatile eco din domeniul auto, precum recomandarile lunii.

25 iunie 2009

Comentarii

comentarii