VIDEO Obama și-a făcut cont de Facebook. Despre ce a scris în prima postare?

in Poluare, Video News, Videonews 10 November 2015 243 Views

Casa Albă a lansat luni pagina de Facebook (FB.O) a președintelui Barack Obama, care a folosit platforma de social media pentru a trimite un mesaj privind schimbările climatice, informează Reuters. Noua pagină (mai există o pagină de facebook cu numele Obama, care a fost folosită de către susținătorii săi pentru alegerile prezidențiale – n.r.) permite președintelui să vorbească la persoana întâi, la fel ca și pe contul Twitter, lansat de Casa Albă în luna mai.

obama

 

Primul mesaj postat de Barak Obama a fost unul video privind schimbările climatice. În înregistrarea video, Obama a cerut americanilor să-și aducă contribuția la lupta împotriva schimbărilor climatice.

“Vreau să mă asigur că întreaga lume este capabilă să lase moștenire generațiilor viitoare frumusețea dumnezeiască a acestei planete. Așa că avem nevoie de tine să ne ajuți cu asta. Trebuie să te implici și să înțelegi de ce schimbările climatice sunt atât de importante pentru că, dacă toată America este unită în jurul acestui proiect decisiv, atunci putem avea încrederea că facem ceea ce trebuie pentru generațiile viitoare și că putem lăsa copiilor noștri toate aceste binecuvântări pe care le-am primit”, spune Barak Obama.

Citește și:

Obama atrage corporațiile americane în negocierile pentru Acordul climatic de la Paris

Obama a vorbit liderilor lumii despre schimbările climatice

Barack Obama: Schimbările climatice constituie o amenințare la adresa siguranței Statelor Unite

 

 

Comentarii

comentarii