Asociația Team Work caută voluntari pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”

in EcoLIFESTYLE 15 October 2018 155 Views

Asociația Team Work desfășoară înscrieri pentru activitatea „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, din weekendurile 20-21 și 27-28 octombrie. Voluntarii vor pregăti spațiul din Grădina Botanică pentru sezonul rece.

Asociația Team Work caută voluntari pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”

Evenimentul „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică” se află la ediția a XIII-a și se desfășoară din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia” va mai avea loc pe parcursul a două weekenduri: 20-21 și 27-28 octombrie 2018 (startul a fost dat pe 13-14 octombrie) și se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani.

În cele șase zile de curățenie sunt așteptați voluntari care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător, prin pregătirea spațiului din Grădina Botanică pentru sezonul rece.

Acțiunile centrale care vor fi efectuate sunt tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul zilnic de lucru este între orele 09:30-14:30, iar sectoarele Grădinii Botanice București în care se vor desfășura lucrări vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie. La finalul activității vor fi acordate diplome de voluntariat fiecărui participant la Curățenia de Toamnă.

Asociația Team Work caută voluntari pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”

Înscrierea se face online, prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work.

Curățenia de Toamnă 2018 este susținută de P&G și Carrefour prin inițiativa „O Românie mai curată”. Astfel, pentru fiecare produs Ariel, Lenor sau Fairy cumpărat dintr-unul dintre hypermarketurile Carrefour din România până pe 3 octombrie 2018, P&G a făcut o donație de 1 leu în vederea organizării activității de voluntariat.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit, axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Comentarii

comentarii