Asociația Team Work caută voluntari pentru curățenia de primăvară în Grădina Botanică

in EcoLIFESTYLE 17 March 2019 1,031 Views

„Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică” se adresează celor care vor să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. În weekend-urile 23-24 și 30-31 martie, sectoarele Grădinii Botanice din București vor fi pregătite pentru primăvară.

Grădina Botanică

În cadrul acțiunii de voluntariat, participanții desfășoară activități precum scoaterea rădăcinilor, greblarea frunzelor, tăierea lăstărișului și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru se va desfășoară între orele 9:30-14:30 în sectoare din Grădina Botanică din București, iar activitățile vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Înscrierea pentru oricare dintre zilele din calendarul ediției 2019 a Curățeniei de Primăvară în Grădina Botanică se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work. La finalul activității, munca voluntarilor va fi răsplătită printr-o diplomă de participare și o mică surpriză care să le amintească de implicarea lor în această activitate.

Grădina Botanică

 „Curăţenia de Primăvară în Grădina Botanică” este un eveniment organizat de Asociația Team Work din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Până în prezent peste 5500 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate de Asociația Team Work în Grădina Botanică, iar startul din această primăvară a fost dat pe 9 martie.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit, axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Pe ei îi caută Oana Racheleanu, despre ei îi place să scrie.

Comentarii

comentarii