Voluntariat. Au început înscrierile la curățenia de toamnă din Grădina Botanică

in EcoLIFESTYLE, Evenimente 15 October 2019 748 Views

Asociația Team Work organizează acțiuni de voluntariat pentru curățarea Grădinii Botanice din București, în weekend-urile 26-27 octombrie, 2-3, 9-10 noiembrie 2019. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Principalele activităţi pe care voluntarii le vor desfășura constau în tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. În funcție de spațiul unde se vor desfășura aceste lucrări, pot interveni și activități suplimentare.

În dimineața fiecărei zile participanții vor fi informați asupra spațiului și activităților pe care le vor desfășura. Programul de lucru este, pentru fiecare dintre cele șase zile, între orele 09:30-14:30.

Asociația Team Work caută voluntari pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”

 Doritorii se pot înscrie pentru una, două sau mai multe zile de voluntariat, condiția fiind însă să aibă peste 14 ani. Uneltele și mănușile vor fi asigurate de organizatori, iar înscrierile se fac aici.

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată anual, din 2006, de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit, axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Pe ei îi caută Oana Racheleanu, despre ei îi place să scrie.

Comentarii

comentarii