Wheelys 3, un mic magazin de cafea cu o mini-seră, alimentat cu energie solară

in Companii, Energie 28 July 2015 879 Views

De la lansarea sa cu peste un an în urmă, creatorii Wheelys Bike Cafe au făcut o serie de îmbunătățiri, iar compania tocmai a lansat o campanie Indiegogo pentru Wheelys 3, căruciorul de cafea alimentat de energie solară. La fel ca versiunile anterioare, căruciorul simplu, personalizat, îți permite să înființezi propriul tău competitor Starbucks, într-un mod extrem de ușor și ieftin. Dar nou variantă Wheelys include o mini-seră atașată la cărucior, așa încât să îți poți planta și recolta propriile boabe de cafea. În plus, cu ajutorul unei aplicații de mobil poți controla temperatura cafelei, informează Inhabitat.com.

wheelys-3-1

Wheelys Bike Cafes au fost dezvoltate de Scandinavian Nordic Society for Invention and Discovery și a fost vândută, până acum, în 24 de țări de pe glob. Cea mai recentă variantă, Wheelys 3, se vinde prin Indiegogo pentru 2.999 de dolari. Compania se mândrește cu faptul că prețul lor rentabil te ajută să înființezi un magazin de cafea pentru o fracțiune din costul pe care l-ai plăti pentru o franciză.

Ca și în cazul Wheelys 2, cel mai recent model are o pedală electrică cu ajutorul căruia îți poți muta magazinul de la o locație la alta, panouri solare care generează electricitate, multe compartimente pentru stocare, inclusiv unul izolat, care menține temperatura scăzută pentru sucuri și alte produse. Pentru preparea cafelei, căruciorul are trei arzătoare pe bază de butan. La toate acestea, se adaugă o mini-seră integrată în construcția căruciorului.

wheelys-3-fold-out

Aplicația pentru mobil, dezvoltată recent, e eficientă nu doar pentru controlarea temperaturii cafelei, ci și pentru administrarea plăților clienților, incusiv prin Bitcoin. În plus, clienții pot identifica locația în care se află un Wheelys, iar cei care operează un astfel de cărucior pot comunica unii cu ceilalți, tot prin intermediul aplicației.

Cafeneaua mobilă include orice altceva ai mai putea avea nevoie: apă de la robinet, un rezervor de apă gri și instrumente pentru prepararea spumei de lapte, pentru măcinat boabele de cafea și pentru prepararea propriu-zisă a cafelei.

Sursă foto: Wheelys Cafe

Mai citește și:

Olanda testează o nouă barieră fonică care produce și energie fotovoltaică

VIDEO GeoOrbital a reinventat roata de la bicicletă

Comentarii

comentarii