Whirlpool spala vase cu economie de apa

in Stiri 23 December 2012 686 Views

Compania Whirlpool, lider in domeniul electrocasnicelor, a lansat pe piata din Romania masina de spalat vase cu cel mai mic consum de apa.

Noul echipament electrocasnic foloseste numai sase litri de apa pentru a spala 13 seturi de vesela.

In plus, tehnologia inovatoare „Al 6-lea Simt PowerClean” elimina nevoia de a prespala oalele si tigaile murdare, realizand aceasta operatie cu ajutorul jeturilor de apa de inalta presiune.

O masina de spalat vase permite un consum de apa de circa cinci ori mai redus decat la spalarea manuala.

Noua masina de spalat Whirlpool consuma aproximativ 180 de litri de apa pe luna in cazul unei familii cu patru membri.

Intrucat foloseste de cinci ori mai putina apa, energia necesara pentru incalzirea ei este diminuata, ceea ce determina si economii de energie electrica. Noua masina de spalat vase se inscrie in categoria A+, avand un consum de energie cu 10 la suta mai mic fata de un echipament din clasa A.

Noul model de masina de spalat de la Whirlpool este prietenos cu mediul inconjurator, folosind numai o pastila de detergent pe ciclu de spalare, comparativ cu o cantitate mult mai mare de detergent care s-ar consuma prin spalare manuala.

Creste cererea pentru masini de spalat vase

“Masinile de spalat vase sunt produse cu cerere aflata intr-o continua crestere, fiind apreciate pentru caracteristicile tehnice deosebite. Whirlpool a investit constant in dezvoltarea acestui segment, dotand electrocasnicele cu tehnologii inovatoare care fac viata mai usoara intr-o gospodarie”, explica Mioara Bolozan, director de marketing Whirlpool Romania.

Masina poate spala vasele si la 50 de grade Celsius, distrugand astfel majoritatea microbilor si a bacteriilor.

Noul model electrocasnic este disponibil in doua variante: incorporabil si independent (free-standing). Utilizatorul poate verifica daca masina se afla in timpul unui ciclu de spalare dupa indicatorul luminos, ce consta in lumina LED proiectata pe podea.

Alte caracteristici interesante sunt programele de spalare rapida, cele de spalare silentioasa (utile mai ales noaptea), precum si optiunea de spalare intarziata cu pana la 24 de ore.

Whirlpool Romania este o subsidiara a Whirlpool Corporation. Cu o cifra de afaceri anuala de peste 18,7 miliarde de dolari in 2011, 68.000 de angajati si 67 de centre de productie si cercetare, Whirlpool Corporation este lider mondial in fabricarea si comercializarea electrocasnicelor de mari dimensiuni.

Compania ofera mai multe marci, printre care Whirlpool, Maytag, Consul si Bauknecht.

Mihai Diac

Comentariile tale pot fi postate aici

Citeste si:

Echipamentele Whirlpool performante devin mai ieftine

 

Comentarii

comentarii