Ziua Copilului sarbatorita la Palatul Victoria

in EcoLIFESTYLE 1 June 2013 230 Views

Palatul Victoria si-a deschis sambata portile pentru copii, curtea sobra a sediului Guvernului fiind luata cu asalt de micuti care se plimbă cu bicicleta, se joacă cu mingea sau desenează pe asfaltul. Astfel, peste 150 de fete si baieti au raspuns invitatiei Guvernului de a sarbatori astazi  intr-un mod inedit Ziua Copilului la Palatul Victoia.

Pentru cateva ore, asfaltul si gazonul din fata cladirii Guvernului s-au transformat intr-un loc de joaca pentru cei mici si a fost invadat de pufi, balansoare, hamace si biciclete oferite de Asociatia Green Revolution.

Copiii s-au intalnit cu personaje de poveste, au luat parte la un concurs de desene pe asfalt, s-au plimbat cu bicicletele I Velo sau au luat lectii de badminton.

Mai mult, copiii prezenti au putut scrie pe un panou mesajele si ideile despre ce cred ca ar trebui sa faca Guvernul pentru ei. Cele mai frumoase desene si cele mai bune idei vor fi premiate.

De asemenea, la ora 12:30, 50 de elevi merituosi din scolile bucurestene vor forma Guvernul copiilor, in prezenta prim-ministrului Victor Ponta, a ministrului Educatiei Nationale Remus Pricopie, a ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica Mihnea Costoiu, precum si a altor membri ai Cabinetului.

Comentarii

comentarii