Sprijin extern pentru Cooperativa de Energie

in Energie 8 April 2021 68 Views

SomEnergia, cea mai mare cooperativă de energie regenerabilă din Spania, a decis să sprijine Cooperativa de Energie în procesul de a deveni primul furnizor din România de energie 100% verde, certificată, prin acordarea unui împrumut de 100.000 de euro, adică peste 25% din suma necesară.

Prin acordarea acestui sprijin, care se adaug─â investi╚Ťiilor primite din partea membrilor, s-au str├óns peste 85% din suma total─â de 2 milioane de lei. Banii vor fi folosi╚Ťi pentru achizi╚Ťia unei firme furnizoare de energie, astfel ├«nc├ót Cooperativa de Energie s─â devin─â primul furnizor din Rom├ónia de energie 100% regenerabil─â, cu certificate de origine.

SomEnergia este una dintre cele mai mari cooperative de energie din surse regenerabile din Europa, cu peste 70.000 de membri cooperatori ╚Öi peste 120.000 de clien╚Ťi. ├Än Europa, exist─â peste 1.500 de cooperative de energie verde, care se ajut─â reciproc, tocmai pentru a facilita participarea oamenilor obi╚Önui╚Ťi la tranzi╚Ťia c─âtre o energie mai curat─â.

Cum po╚Ťi deveni investitor ├«n energie verde?

Proiectul Investim ├«n energie verde! este deschis p├ón─â pe 1 mai, pentru oricine dore╚Öte s─â contribuie la tranzi╚Ťia c─âtre o energie curat─â, care nu polueaz─â.

Se poate investi orice suma, ├«ncep├ónd de la 500 de lei.┬áProcedura de investi╚Ťie este simpl─â, dureaz─â doar c├óteva minute ╚Öi se poate face online, ├«n trei pa╚Öi, direct pe site-ul www.cooperativadeenergie.ro.

Primul pas este înscrierea ca membru în Cooperativa de Energie.

Citește și:

Primul furnizor de energie verde 100% certificat─â cu garan╚Ťii de origine este aproape s─â intre pe pia╚Ť─â

Cum po╚Ťi deveni investitor ├«n energia verde din Rom├ónia

Comentarii

comentarii