Un nou demers pentru eliminarea deșeurilor din plastic

in Business 23 March 2021 111 Views

Un num─âr din ce ├«n ce mai mare de m─ârci se reorienteaz─â c─âtre folosirea de materialele ecologice ├«n fabricarea produselor. adidas Originals, de exemplu, se angajeaz─â s─â foloseasc─â numai poliester reciclat ├«n articolele sale de ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi ├«mbr─âc─âminte p├ón─â ├«n 2024.

Astfel, compania a lansat variata sustenabil─â a unui dintre cele mai cunoscute modele ale sale ├«n noua colec╚Ťie Stan Smith, Forever. Partea superioar─â a pantofului este realizat─â exclusiv din material Primegreen, realizat 100% din poliester reciclat ╚Öi f─âr─â plastic virgin. De asemenea, talpa este realizat─â din cauciuc reciclat.

Nu este pentru prima dat─â c├ónd compania german─â ia m─âsuri de reducere a polu─ârii cu plastic. ├Än 2015, adidas a lansat o serie de adida╚Öi f─âcu╚Ťi din plase┬áde pescuit confiscate de c─âtre grupul de conservare Sea Shepherd de pe o nav─â de braconaj, ├«n colaborare cu Parley for the Oceans, ca r─âspuns la criza polu─ârii oceanelor. ├Än 2016, compania a fabricat 7,000 de perechi de ├«nc─âl╚Ť─âminte f─âcute din plastic reciclat, iar ├«n 2017, toate cele┬á1 milion de perechi fabricate┬áau fost v├óndute.

Citește și:

adidas Originals transform─â emblematicele sale modele de sneakers pentru a contribui la reducerea polu─ârii cu plastic

adidas și Parley for the Oceans își reînnoiesc angajamentul de a lupta împotriva poluării globale cu plastic

După ce a creat pantofi din plastic reciclat, Adidas și Stella McCartney au făcut hanoracul 100% reciclabil

Comentarii

comentarii